IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Team
Season
Event
Geen event!
Er is momenteel geen event bezig!
Credits
Het forum is bewerkt en gecodeerd door Trinity. De gebruikte foto's zijn van Deviantart, Tumblr en Flickr. De karakters, hun posts, voorsteltopics en setjes zijn © de eigenaren en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
De andere teksten en foto's zijn © het forum en mogen ook niet zonder toestemming gebruikt worden, evenals de ideeën en verhaallijnen, die bedacht zijn door Winchester en Trinity.
Het forum is het best zichtbaar met Chrome
Switch accountWord counter
Word Length: 0

Deel | 
 

 Hunger is not the enemy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Camille

avatar

Aantal berichten : 4

Character sheet
Leeftijd: 3
Geslacht: ♀ - Teef
Partner:

BerichtOnderwerp: Hunger is not the enemy   za aug 30, 2014 11:09 pm


Rustig liep de jonge stafford teef wat rond,ze zag er vrij stevig en sterk uit,al kwam dat doordat ze dagen lang rond liep of rende. Ze wist wel steeds haar maag genoeg te vullen om niet te veel honger te hebben,maar ze was wel vrij ver van haar schuilplaats vandaan,dus ze zou een plek moeten vinden in de buurt. Cami keek even op toen ze dacht wat te horen en versnelde haar passen. Uiteindelijk kwam ze bij de Deep blue river uit waar ze meteen haar neus in stak en er van dronk. Haar ogen keken in het rond toen ze een geur opving en snel draaide ze zich om toen ze pootstappen meende te horen. Een grom welde in haar keel op en ze wierp haar blik naar de plek waar het geluid van dan kwam.
~Eerste post voor Trinity
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trinity
Admin
avatar

Aantal berichten : 42

Character sheet
Leeftijd: 3,6 jaar
Geslacht: ♀ - Teef
Partner: Trust no man, fear no bitch, act like a bitch

BerichtOnderwerp: Re: Hunger is not the enemy   zo aug 31, 2014 12:01 am

Met grote passen liep de teef richting de rivier, om wat te drinken. Van dat rondlopen kreeg je echt veel dorst. Bloed zat op de borst van de teef, die zojuist een vogel gedood had. Haar ogen stonden kil, emotieloos, zoals altijd. De geur van een hond drong haar neus binnen, wat haar ietwat angstig op liet kijken. Hond. De teef was bang van zichzelf, dat wist ze. Ze deed dingen die ze totaal niet wilde doen, maar deed het. Onbewust. Iets in haar kop schakelde om, ze zette haar tanden in de huid van een hond en dan lag die ineens op de grond. Iets zei: 'vermoord het, vermoord het,' elke keer opnieuw, en de teef luisterde. Nou, haar poten. Die droegen haar richting de hond, hoeveel ze er ook tegenin werkte. Het was lastig, heel lastig. Ze had al onbewust een aantal honden vermoord, haar zus aangevallen, ze was een last geworden voor haar baasje. De teef keek met een kille blik voor zich uit, likte het bloed uit haar witte haren. Het bloed gaf haar altijd een kick, ze deed het erom. Maar dit keer was het onschuldig geweest, ze had gewoon gejaagd en gegeten. Alles heel onschuldig. Niet zoals altijd, dat het bloed in haar vacht zat omdat ze iemand aanviel.
Ineens zag ze de hond zitten. De teef hoorde de stem in haar kop weer, die haar vertelde dat ze de hond moest aanvallen, vermoorden. De teef begon zoals altijd te grommen, hard. "Vermoord haar, vermoord haar," zei een stem in de kop van Trinity, die met een ijskoude, emotieloze blik grommend naar de teef keek. Een stafford. Die had nog wel een kans tegen Trinity. Kwijl liep langs de lippen van de teef, schuim stond op de lippen van de teef, die haar lippen omhoog had gedaan om haar sneeuwwitte tanden te laten zien. Haar houding was bijzonder dominant, haar borst stond naar voren, haar oren ook. Ze begon te trillen, hoeveel ze zichzelf ook verzette. "Vermoord haar, vermoord haar," zei haar instinct weer, die bijna de macht over de teef greep. Ze probeerde zich tegen haar instinct te verzetten, maar deze was sterker dan haar wil. De teef blafte luid, hard en laag. Dreigend. Ze keek naar de stafford. Zijzelf was een American pit bull terrier, maar dat kwam in de buurt van stafford. Ze zagen er meestal hetzelfde uit. Meestal. De teef zette stappen richting de teef voor haar, grommend. Haar spierwitte tanden waren goed zichtbaar.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Camille

avatar

Aantal berichten : 4

Character sheet
Leeftijd: 3
Geslacht: ♀ - Teef
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Hunger is not the enemy   zo aug 31, 2014 1:00 am

Oog in oog stond ze met de hond voor haar,die leek op haar,maar lichter,veel lichter. Haar instinct zei dat ze niet te vertrouwen was en dat geloofde ze graag. Ze draaide zich om en zette het op een rennen. Zonder erbij na te denken sprong Cami in de rivier en zwom met krachtige slagen naar de overkant waar ze onhandig en haastig op klauterde en het verder op een rennen zette,ze moest de hond afschudden,maar waar? Ze zou wel iets vinden als het moest,maar nu was het rennen! Met krachtige passen rende Cami gewoon ergens naar toe,haar poten zouden haar veilig brengen. Dat hoopte ze toch. Even wierp ze een blik achter haar en versnelde haar passen,de angst gierde door haar lijf heen,nee angst was niks voor haar,de meeste kleinere honden waren bang van haar,en zij was bang van een hond die even groot als haar was? Maar ze moest op zichzelf vertrouwen,en die zei dat ze moest vluchten,en dat deed ze ook.

_________________
Onderschrift :3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trinity
Admin
avatar

Aantal berichten : 42

Character sheet
Leeftijd: 3,6 jaar
Geslacht: ♀ - Teef
Partner: Trust no man, fear no bitch, act like a bitch

BerichtOnderwerp: Re: Hunger is not the enemy   zo aug 31, 2014 10:52 pm

Hond.. Hier was een hond. Het instinct begon meteen met roepen; De hond moet dood! Vermoord de hond! Trinity snoof zachtjes, het schuim stond op haar lippen, haar spierwitte tanden waren prima zichtbaar geworden door haar opgetrokken lip. Ze snoof, gromde en haar nekharen gingen langzaam overeind. Haar borst stond dominant naar boven, haar kop lag hoog in de lucht. Ze zag ook algauw een hond, een stafford, die misschien nog wel een kans had als de teef haar aanviel. Die andere hondjes hadden niet eens een kans, al had ze ook al bijna twee staffords vermoord, dus het ras betekende niet alles. Iedereen onderschatte haar, iedereen zag haar als een lieve pitbull, maar zo was ze niet. Haar ‘binnenkomst’ van vandaag liet dat al zien. Ze keek naar de teef voor haar, die ze met één sprong kon aanvallen, maar ze wist niet zeker of ze op de teef zou landen, dus nam ze het risico niet. Ze gromde, kwijlde en piepte, zich verzettend tegen haar instinct, maar hij won het mentale gevecht. De teef was echter laf en rende er hard vandoor, richting de rivier. Trinity liep haar langzaam, grommend, achterna, maar zelfs Trinity nam niet de moeite om in deze rivier te springen. Ze ging grommend aan de kant staan, trillend en kwijlend. Maar doordat de hond bijna uit het zicht veld van de teef was, kwam ze langzaam tot rust. Haar neus rook de hond nog goed, net zoals de angst van de hond, maar ze keek nu enkel nog met een emotieloze blik naar de hond. Ach, als die zo laf was om weg te gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hunger is not the enemy   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Hunger is not the enemy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: {{ West :: {{ Deep blue river-