IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Team
Season
Event
Geen event!
Er is momenteel geen event bezig!
Credits
Het forum is bewerkt en gecodeerd door Trinity. De gebruikte foto's zijn van Deviantart, Tumblr en Flickr. De karakters, hun posts, voorsteltopics en setjes zijn © de eigenaren en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
De andere teksten en foto's zijn © het forum en mogen ook niet zonder toestemming gebruikt worden, evenals de ideeën en verhaallijnen, die bedacht zijn door Winchester en Trinity.
Het forum is het best zichtbaar met Chrome
Switch accountWord counter
Word Length: 0

Deel | 
 

 {{ Trinity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trinity
Admin
avatar

Aantal berichten : 42

Character sheet
Leeftijd: 3,6 jaar
Geslacht: ♀ - Teef
Partner: Trust no man, fear no bitch, act like a bitch

BerichtOnderwerp: {{ Trinity   za aug 30, 2014 11:27 pm

I'm not false


»General
»Name; Trinity
»Meaning; Water & heilige drie
»Nicknames; Trinn / Triny
»Age; 3,6 years
»Gender; Female
»Birthplace; The High stones { Buiten Inuma }
»Breed; American pit bull terrier
»Conviction; Neutral / Bad
»Sexuality; Hetrosexual
»Home place; Stray
»Quote; ~
»Owner; Chriss
»Pm to; Trinity

»Inside
»Trinity is normaal gesproken een vriendelijke teef. Ze is wel wat dominant tegenover haar baasjes, al is het niet verschrikkelijk mits deze overwicht op haar hebben. De teef is echter een monster als ze een andere hond tegen komt. Ze zal gaan trillen, kwijlen, grommen en ze kan niet meer helder nadenken. Iets neemt haar lichaam over, ze kan alleen nog maar denken over het aanvallen van deze hond. De teef is in haar vroegere jaren slecht gesocialiseerd. Ze is lastig uit deze 'slaap' te wekken, ze zal doorgaan tot een van de twee gewonnen heeft. Dit maakt haar een gevaarlijke hond. Vlak voor de aanval kan de teef nog waarschuwen, het laatste moment dat de teef nog helder kan denken. Ze is echter wel uit deze 'slaap' te halen, al is het moeizaam. Zodra ze je eenmaal kent is de kans steeds kleiner dat ze in deze 'slaap' raakt. Maar met te intense contact kan ze in een paniekaanval komen waardoor ze weer agressief kan worden. Een band met haar moet dan ook langzaam worden opgebouwd. Als je eenmaal een band met haar hebt, zal ze je beschermen wanneer dit nodig is.

»Geschiedenis
»Trinity was geboren in een volbloed nestje American pit bull terriers, haar vader was een simpele dekreu en haar moeder was een oudere teef, waarvan ze nog één nestje wilde. De drie pups waren erg gewild, er werden meer dan 600 euro op ze geboden. De drie pups werden op een leeftijd van 8 weken gescheiden, haar zusje en zij gingen naar een rijke zakenvrouw, haar broertje vertrok naar het buitenland.
De twee teven hadden een prima leven, tot Trinity 2 jaar werd. Ze kwam een reu tegen, een die totaal niet verkeerd was om te zien. Hij was niet onaantrekkelijk. Maar hij was een charmeur. Hij had een groot charisma. Hij kon je echt laten voelen hoe goed je was, wat voor een goed karakter je had. Even een goed moment voor jezelf geven, om je even te laten voelen dat je niet alleen staat. Hij was ook een APBT. Groter en steviger dan haar. Hij had dezelfde kleur, alleen iets doffer. Zijn oren waren gecoupeerd. Hij had een zachte blik in zijn ogen zodra je hem aankeek. En bij elke zwakkere teef gebruikte hij dezelfde tactiek. Hij liep naar ze toe. “En wie is deze aantrekkelijke, jongedame?” vroeg hij, met een ruwe en zware stem, al klonk er ook zachtheid en vertrouwen in. Iedereen kende Trinity op dat moment als een lieve teef, eentje die prima was opgevoed en voor iedereen klaar stond. De reu kende haar natuurlijk ook. Trinity was op dat moment een van de enige lievere pitbulls. De rest waren echte stereotypes, hard en lieten zien dat ze niet te vertrouwen waren. Allemaal gecoupeerd, allemaal te gespierd en allemaal hadden ze zo een spikehalsband om.
De reu was niet heel anders. Gespierd, gecoupeerd en droeg een grote, leren spikehalsband. Alleen woonde hij er net. Niemand vertrouwde hem, omdat hij gewoon net als alle andere pitbulls was. Trinity kon zich nog goed een valse teef herinneren, die elke week een hond aanviel. Na bijna tien keer een hond tot bloeden toe bijten moest ze een muilkorf om. De teef was ingeslapen nadat zij en de andere pitbull van de eigenaar – een jongere man, overal piercings en in het zwart gekleed – hem aanvielen. De valse hing in de keel van de man, de andere had de pols gebroken door een beet. Hij was zwaargewond, in levensgevaar. Beide honden waren sindsdien nooit meer gezien. Iedereen vertelde dat ze waren ingeslapen. De reu was echter heel anders. Hij bezat niet de karaktereigenschap ‘Vals’. Tenminste, dat dacht de bluenose. Nee, hij zou je niet aanvallen. Nee, hij zou je compleet opbreken en mentaal beschadigen.
De teef werd onderdrukt, kreeg opmerkingen naar haar toe geslingerd en werd beschouwt als vuil. "Je bent een psychopaat, je kan niets, je bent zwak," zei de reu, dag in dag uit, maar de teef was verliefd, dus liet het toe. Ze begon zich steeds meer af te sluiten van de wereld, tot een zekere dag. "I-ik moet wat vertellen," sprak Trinity, bang en in elkaar gedoken, maar haar ogen stonden duister en kil. Ze begon haar vriendelijkheid en betrouwbaarheid te verliezen, werd hard en kreeg een haat voor iedereen en alles, was een verschrikkelijk lastige hond geworden voor haar baasje en ze had haar zus al vele keren aangevallen, tot het bloeden toe. De reu had haar lang aangekeken. "Wat," sprak hij woedend, grommend. "Eh.. Ik ben zwanger," sprak ze twijfelend, al gingen haar nekharen omhoog, haar lippen ook. Haar scherpe, spierwitte tanden werden zichtbaar. De reu deed haar pups niet, het enige wat haar nog interesseerde. De reu werd boos, maar zei dat hij bij de geboorte zou zijn. Enkele weken later werden ze geboren. De eerste was dood. De tweede ook en de derde ook. De reu zag dat er nog één leefde, de trots van Trinity. Hij liep naar de pup toe en beet hem hard, het levenloze lichaampje lag na een minuut naast Trinity. Die kreeg grote ogen, woedend werd ze, ze gromde en kwijlde, stond op en keek naar de reu en viel hem aan, in zijn nek. Ze kon zijn ruggengraat breken, haar tanden zaten diep in zijn nek. De teef liet hem echter los en drukte hem tegen de grond, om hem vervolgens pijnlijker te vermoorden.
Dat was het eerste slachtoffer van Trinity. Ze werd verhuisd naar een ander huishouden, maar was een hele lastige hond. Ze kon niet normaal uitgelaten worden, luisterde totaal niet en had in een jaar twee honden vermoord. Ze werd op straat gezet. Het ging slechter met de wereld, maar ze vluchtte voor de oorlog. Sindsdien was ze in Inuma, waar ze moest overleven. Ze liet karakter niet zien, haar geschiedenis wist niemand, leefde met pijn, maar kon niets veranderen aan haar karakter. Iets in haar kop vertelde haar dat iedereen dood moest.

»Outside
»Trinity is een bluenose pitbull, die rond de 49 cm schouderhoogte is. Ze heeft een gladde, korte vacht. Ze is een van de gespierdere vormen van een American pit bull terrier. Ze heeft een brede kaak en een breed borstbeen. Haar tanden zijn nog opvallend scherp en wit. Ze heeft veel littekens op haar lichaam. Ze is niet gecoupeerd. Ze heeft licht grijze ogen. Haar vacht is grijsbruin, met lichte bruine strepen. Haar schouders en haar achterbenen zijn goed gespierd. Ze loopt hoog op haar poten.

»Skills
Fysiek
Zicht: ●●●○○
Reuk: ●●●●○
Gehoor: ●●●○○
Snelheid&Behendigheid: ●●●●○
Doorzettingsvermogen: ●●●●○

Mentaal
Sociaal bij bekende: ●●●○○
Sociaal bij onbekende: ●○○○○
Omgang met pups: ●●○○○
Geduld: ●●○○○
Gevoeligheid: ●●○○○
Pijngrens:  ●○○○○

»Relationships
• Just met
• Seems nice
• Friends
• Best friends
• Crush
• Mates
• Family
• Unsure
• Don't like
• Hate

Mom: - Death
Dad: - X
Siblings: - 2 Siblings. 1 Sister, 1 brother.
Other family: -


»Other information
Active topics;
-

Inactive topics;
-

Finished topics;
-


I'm just hating your head and want to change it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

{{ Trinity

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: {{ In game :: {{ Introduction :: {{ Introduction-