IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Team
Season
Event
Geen event!
Er is momenteel geen event bezig!
Credits
Het forum is bewerkt en gecodeerd door Trinity. De gebruikte foto's zijn van Deviantart, Tumblr en Flickr. De karakters, hun posts, voorsteltopics en setjes zijn © de eigenaren en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
De andere teksten en foto's zijn © het forum en mogen ook niet zonder toestemming gebruikt worden, evenals de ideeën en verhaallijnen, die bedacht zijn door Winchester en Trinity.
Het forum is het best zichtbaar met Chrome
Switch accountWord counter
Word Length: 0

Deel | 
 

 What have we here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Winchester
Admin
avatar

Aantal berichten : 30

Character sheet
Leeftijd: 4 years
Geslacht: ♂ - Reu
Partner: Lay down, and stay down, that's the way I like you

BerichtOnderwerp: What have we here   di sep 02, 2014 10:00 am


Kort scande de ijsblauwe ogen de omgeving even terwijl de reu zich af vroeg of hier prooi, mensen of andere honden te vinden waren. Maar zo te zien was er niemand. Misschien kon hij dan eens een kijkje gaan nemen in die oude boot die er had gelegen. Die zou er sowieso nog wel liggen. Rustig stapte hij op het metalen ding af, hij was best groot zo te zien. Even moest hij kijken voor een ingang maar het duurde niet lang voor hij er een gevonden had. Hij snoof de lucht even op, hij was sinds pups af aan getraind om een politie hond te worden, hij moest dus wel goed kunnen ruiken. Slechts even keek hij achter zich voordat hij door een gat in de bodem de boot in stapte, het gat was er waarschijnlijk in geroest. voorzichtig keek hij om zich heen terwijl hij over de ondergrond heen liep waardoor zijn nagels erop tikte. Hij keek naar een doos waar hij zijn neus in stopte maar trok die al snel terug, wauw dat stonk. Hij snoof even om de lucht weg te krijgen uit zijn neus en draaide zich om. hij was eigenlijk best moe en hij kon hier makkelijk zijn slaap plek van kunnen maken. Rustig liet hij zich door zijn poten zakken en legde zijn kop op zijn voorpoten terwijl hij luisterde naar de geluiden om hem heen.
{ A R T O R I A S }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://inuma.actieforum.com
Artorias

avatar

Aantal berichten : 23

Character sheet
Leeftijd: {{ 4 years
Geslacht: ♀ - Teef
Partner: {{ I actually don’t need to control my anger. Everyone around me needs to control their habit of pissing me off.

BerichtOnderwerp: Re: What have we here   zo sep 07, 2014 8:00 pm

Artorias liep op een rustig drafje langs het strand. Het water was fris, niet zo koud als het water dat ze gewent was maar het voldeed zeker. Ze vond het strand fijn, thuis hadden ze alleen maar een hoop rotsen met af en toe een kade. Er waren vast wel stranden te vinden maar die lagen dan te ver weg om te bezoeken. Dit was voor haar dus ook nieuw om te zien, na een tijdje naar het zand te hebben gestaard had ze zichzelf toch zo ver gekregen om verder te lopen. De lange open ruimte die een stand gaf waren dus een van de dingen die ze er leuk aan vond, het plakkerige zand was weer een nadeel. Haar twee kleurige blik gleed langs het water met het zand eraan, in de verte lag een boot. Ze voerde haar pas aan tot een snelle huppel draf. De kleine teef had een liefde voor boten ontwikkelt, de kleine tochtjes die ze op een klein bootje had gemaakt waren altijd leuk geweest. Eenmaal voor het enorme metalen ding bleef ze staan. Haar blik verwaasde en in gedachten zag ze vuur achter de boot brandde. Vlammen verslinde land en ijs, water vocht terug maar leek niet te winnen. De boot vluchtte met het water mee. Was deze boot ook gevlucht? Was hij ook ontsnapt aan vlammen? Echt heel sterk zag hij er niet meer uit. Zonder uit haar gedachten te ontsnappen liep ze de boot in. Het getik van haar nagels haalde haar terug in de werkelijkheid. Ze rook hond.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

What have we here

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: {{ South :: {{ Stranded cruise-