IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Team
Season
Event
Geen event!
Er is momenteel geen event bezig!
Credits
Het forum is bewerkt en gecodeerd door Trinity. De gebruikte foto's zijn van Deviantart, Tumblr en Flickr. De karakters, hun posts, voorsteltopics en setjes zijn © de eigenaren en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
De andere teksten en foto's zijn © het forum en mogen ook niet zonder toestemming gebruikt worden, evenals de ideeën en verhaallijnen, die bedacht zijn door Winchester en Trinity.
Het forum is het best zichtbaar met Chrome
Switch accountWord counter
Word Length: 0

Deel | 
 

 {{ Plot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trinity
Admin
avatar

Aantal berichten : 42

Character sheet
Leeftijd: 3,6 jaar
Geslacht: ♀ - Teef
Partner: Trust no man, fear no bitch, act like a bitch

BerichtOnderwerp: {{ Plot   zo aug 24, 2014 7:11 amAlles begon in 2019, een jaar vol spanning. In Europa ging het slecht, de armoede van Afrika was naar Europa getrokken en in alle landen heerste één koning, beter een tiran genoemd. Hij kwam uit Afrika, heerste over Afrika en Europa en wilde wraak nemen op Europa, omdat Afrika zo lang in armoede leefde en wilde dat Europa nu hetzelfde voelde. Toen werden er al veel honden op straat gezet, heel veel. Het leek net een krottenwijk in Brazilië, alleen in heel Europa. Door de klimaatsveranderingen was het overal in Europa zo warm als in Afrika, terwijl Afrika juist koeler geworden was. Noord- en Zuid-Amerika en Azië waren echter tegen de tirannie die heerste in Afrika en Europa en wilden Europa helpen. De Afrikaanse tiran wist al gauw van de plannen tussen de vier continenten en trainde een sterk leger. Hij had veel geld, dus trok overal mensen en wapens vandaan, evenals vele bommen, zelfs atoombommen.
In 2020 werd het steeds onrustiger. Europa werd goed bewaakt door veel soldaten en elk vliegtuig wat op een vijand leek werd uit de lucht geschoten. De vier continenten vochten nog maar met 3, aangezien Europa niet goed kon helpen. Er kwam echter wel een opstand in Europa. Honden werden in een groot bos gehouden, sommigen leefden nog bij mensen. Die merkten weinig van de oorlog die aan de gang was. Tot de drie continenten, die zichzelf als één continent beschouwden in Afrika drongen. De  Afrikaanse tiran vluchtte en was spoorloos verdwenen. Sindsdien heerste er weer rust in de wereld, al waren er nog mensen die voor de Afrikaanse tiran waren en onrust stookten. Ook de leden van de samengevoegde continenten vertrouwden elkaar niet meer, beschuldigden elkaar van verraad en zo kwam er een oorlog tussen heel de wereld. De Afrikaanse tiran was nog steeds spoorloos.
In 2022, na een jaar van rust werd Azië door Noord-Amerika gebombardeerd, overal. Landen vaagden van de wereldkaart en vele mensen stierven. De natuur bleek ook niet gespaard te zijn en vele dieren stierven uit, of waren nog maar in kleine hoeveelheden in de verwoestte wereld. De overgebleven Aziaten  vluchtten naar Europa en stelden een plan samen om de Amerikanen terug te pakken. Zo ontstond er een wereldwijde oorlog, waarbij vele landen gebombardeerd werden, vele delen van Europa vaagden weg en er bleven alleen nog afgebrande bossen over, al waren er ook nog delen waar bossen waren. Veel dieren vluchtte naar de overgebleven bossen en mensen zette hun dieren uit. Azië en Afrika was compleet gebombardeerd, de Afrikanen en Aziaten spanden samen om wraak te nemen op de Amerikanen. De mensheid was uitgedund tot één miljoen mensen op heel de aarde, de meesten waren de Amerikanen, die klaar waren voor de overwinning. Echter bleken de Afrikanen en de Aziaten nog genoeg bommen te hebben om heel Amerika plat te branden, weg te vagen. Dit gebeurde in 2023. Er waren nog maar afgerond duizend mensen op de aarde, alle Amerikanen waren of gestorven of naar Europa gevlucht. Veel Afrikanen, Aziaten en Europeanen waren gestorven tijdens de oorlog. Het enige wat gespaard was, was een reusachtig stuk bos, al was het meeste daarvan ook verdwenen. Het lag achter een grote berg, die gehalveerd was. Mensen in dit gebied vond je weinig, en die je vond waren terug gevallen in de prehistorie, in het leven van een jager en een verzamelaar. Dit was nu Inuma, de wereld van de honden, die het overleefd hadden. De honden die uitgezet waren, de honden die sterk waren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

{{ Plot

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: {{ General :: {{ Information :: {{ Information-