IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Team
Season
Event
Geen event!
Er is momenteel geen event bezig!
Credits
Het forum is bewerkt en gecodeerd door Trinity. De gebruikte foto's zijn van Deviantart, Tumblr en Flickr. De karakters, hun posts, voorsteltopics en setjes zijn © de eigenaren en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
De andere teksten en foto's zijn © het forum en mogen ook niet zonder toestemming gebruikt worden, evenals de ideeën en verhaallijnen, die bedacht zijn door Winchester en Trinity.
Het forum is het best zichtbaar met Chrome
Switch accountWord counter
Word Length: 0

Deel | 
 

 {{ Pups

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Trinity
Admin
avatar

Aantal berichten : 42

Character sheet
Leeftijd: 3,6 jaar
Geslacht: ♀ - Teef
Partner: Trust no man, fear no bitch, act like a bitch

BerichtOnderwerp: {{ Pups   zo aug 24, 2014 12:10 pmTwee honden hebben de eeuwige - of misschien ook wel een niet zo lang durende - liefde gevonden en zijn een tijdje bij elkaar. De teef en de reu besluiten om pups te nemen, wat leuk! Kleine bolletjes die rondwandelen in Inuma. Maar hoe gaat dat nou allemaal in zijn werking?

Lets start
Twee honden komen elkaar tegen, en krijgen pups, misschien omdat ze een relatie hebben of misschien een ongelukje? In het echt moet de teef eerst loops worden voor ze pups kan en wil krijgen. In de rpg doen we dit niet. Honden kunnen elk moment pups krijgen, maar om het logisch te houden worden de pups in de lente geboren, wanneer er genoeg prooi is. Pups in de winter geboren laten worden is een domme keuze en de kans dat alle pups overleven is verschrikkelijk klein. Bij het maken van pups worden geen details gegeven, het liefst zelfs een skip in time, want er zijn ook jongere kinderen op dit forum die het misschien niet zo fijn vinden om te weten wat er gebeurd was toen hun ouders hun maakten als ze dat nog niet wisten.

Birth
De pups zijn in aantocht! Na 2 weken in echte tijd als pinguïn rondlopen mag de moeder eindelijk haar buik legen. Meestal zijn het 3 tot 6 pups, maar bij sommige rassen zoals bij staffords kan het aantal oplopen tot 10. Echter is dit in de natuur te onwaarschijnlijk dus houden we het bij een maximum van 6 pups, met uitzondering tot 7. Is het het eerste nestje van de moeder en de vader? Dan is de kans klein dat er ineens 6 pups vrolijk rondwandelen. Dan is het standaard zo rond de 3 à 4. Okay, verder met de geboorte. Het is voor teefjes niet bepaald fijn om pups te krijgen en dat is dan ook niet zo 1 2 3 gebeurd. Het duurt wel eventjes voor alle pups eruit zijn. Dan als ze geboren zijn is het ook niet zo dat de moeder ineens weer rond kan huppelen. Het duurt dus wel eventjes voor ze geboren worden en de moeder hersteld is.

En dan..?
Fijn, we hebben pups. Geweldig! Okay. En dan? Dan bedenken de ouders samen - behalve als de vader er niet bij is - de namen van hun pups. Ze worden schoongelikt en naar de tepels van de moeder gebracht zodat ze kunnen drinken, al lukt dat meestal zelf wel. De pups kunnen een lange tijd niets doen, dus doen we in de rpg dat na de geboorte de leeftijd verhoogd mag worden naar 8 weken. Dan kunnen honden eigenlijk alles. Ze kunnen echter nog niet jagen, dus ze moeten zeker nog een periode bij hun moeder, vader, ouders of andere familie blijven. Melk hebben ze niet meer nodig. De pups moeten nog altijd beschermt worden tegen de buitenwereld, aangezien ze nog niet tegen de wereld op kunnen. Spelenderwijze leren de pups hoe ze aan hun eten moeten komen. Ze kunnen zeker tot 1 jaar bij hun ouders blijven, al leven ze dan niet meer zo dichtbij hun als toen ze 8 weken waren. Ze kunnen al een stuk meer, maar zijn nog altijd niet veilig en moeten nog genoeg leren, aangezien ze net in hun pubertijd zijn. Als grote hondenrassen rond de 2 jaar zijn, zijn ze ongeveer 18 mensenjaren. Kleine hondenrassen zijn bij 2 jaar al 22 in mensenjaren. Hier vind je een hele lijst.

Leeftijd dat je pups mag krijgen
Officieel kunnen honden bij de eerste loopsheid pups krijgen, maar het is beter om te wachten tot ze 2 jaar oud zijn, dus vanaf de derde loopsheid. Aangezien wij niet met loopsheid doen, is het hier pas toegestaan dat een hond vanaf 2 jaar pups krijgt. Hiervoor is gevaarlijk voor een hond en zelfs dodelijk. De maximale leeftijd van het krijgen van pups is 9 jaar, al is het dan al gevaarlijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

{{ Pups

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: {{ General :: {{ Information :: {{ Information-